Nyheder

Faste opslag:

Kontakt lægehuset via appen “min læge”

Appen “min læge” giver adgang til samme services som vores hjemmeside, men i en bedre udgave og direkte på din telefon. Her kan du bestille tid, bestille medicin, skrive til lægen mv. NB! der kan endnu ikke sendes billeder via appen. Billeder sendes via login på hjemmesiden.

Har man behov for personlig betjening ved fremmøde og ikke har en tid bedes man trække et nummer til sekretæren.

Har du symptomer på corona herunder feber må du ikke gå ind i lægehuset, men skal kontakte os telefonisk.

Medicinbestilling ved kontroller i sygehusambulatorier og andre speciallægeambulatorier

Al medicin, som ordineres af sygehusambulatorier og andre speciallæger, bestilles hos disse, så længe man følges der som patient.

Når man afsluttes, så skal man bestille en årskontrol tid i lægehuset, som så overtager kontroller og receptfornyelse for pågældende medicin.

Online booking kun 1 måned frem: 

Da lægehuset har oplevet bookning online mange måneder frem og da dette sjældent er hensigtsmæssigt , er det kun muligt at booke en måned frem online. Bemærk at uddannelseslægerne ikke kan bookes online.  Lægerne har dagligt akutte tider, som benyttes ved akutte problemstillinger på dagen. Kontakt lægerne telefonisk ved akut behov for en tid og sekretæren telefonisk eller pr mail ved tidsbestilling mere end en måned ud i fremtiden samt ved tidsbestilling hos uddannelseslægerne.

Søfartslæge

Antje Grüning er Søfartslæge. Tid til attester kan bestilles ved henvendelse til sekretariatet.

Lægehuset akkrediteret:

Lægehuset blev medio december 2019 akkrediteret uden bemærkninger. Dvs lægehuset opfylder de krav myndighederne stiller indenfor patientsikkerhed, patientforløb, ledelse og organisation mv.

EU’s persondataforordning: 

Se på forsiden for hvad betydning det har for dig som patient.

Lægehuset udskriver ikke medicinsk cannabis:

Lægerne har besluttet, at lægehuset ikke udskriver medicinsk cannabis eller henviser til speciallæge mhp dette. Baggrunden er, at den lægelige viden om hvem det kunne virke på, hvilke doser, hvordan det indvirker på andre lægemidler, hvilket bivirkninger der er mv. ikke er kendt.  Lægerne vil derfor ikke tage ansvaret for denne behandling. Ordineres medicinsk cannabis af anden speciallæge i anden sammenhæng må behandlingen videre-ordineres af denne og lægerne påtager sig ikke ansvaret, hvis medicinsk cannabis viser sig at indvirke på den øvrige medicin patienten indtager. Hvis patienten afsluttes fra speciallægen vil lægehuset ikke varetage den videre behandling med medicinsk cannabis, som i så fald må ophøre.

Link til dansk selskab for almen medicins officielle udmelding om cannabis: http://www.dsam.dk/files/55/info_om_cannabis_som_medicin_010118.pdf

Husk at være ude i god tid ved behov for rejsevaccination:

Ved udlandsrejse skal vacciner bestilles hjem og ofte gives i god tid før afrejse. Kontakt derfor klinikken i god tid og helst 2 måneder inden afrejse.